15.11.2023 г., 20:02 ч.

Обичам. До болка. 

  Поезия » Друга
134 1 0

Пропадане в бездната…

Някога имах крила…

Някога…

Сега падам свободно…

Стените са гладки…

Стените…

 

Все чужд аз ще бъда…

Може би никога…

Може би…

Още търся си мястото…

Където съм цял…

Където…

 

Само любов намирам…

Тъгата е спътница…

Тъгата…

Така е устроен светът…

Обичам до болка…

Обичам…

© Христо Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??