14.09.2022 г., 8:08 ч.

Обичам... когато... 

  Поезия » Друга
270 0 0

Обичам...
Когато погледите ни се срещат.
Обичам...
Когато очите ни се усмихват.
Обичам...
Когато само с поглед говорим.
Обичам...
Когато скришом се усмихнеш.
Обичам...
Когато неволно ме докоснеш.
Обичам...
Когато си на дъх разстояние.
Обичам...
Когато ме обичаш.
Мряза само...
Когато си чужд на края на света!
 

© Тя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??