19.10.2007 г., 0:01 ч.

Обичам лудо 

  Поезия
795 0 3
 

Обичам лудо

 

                                  (На Евелин)

 

 

Две очи кафяви,

две ръце студени

молят те за любовта.

Нима не виждаш това?

Обичам до полуда,

сърцето мое бие лудо,

щом видя твоите очи!

Обичам до полуда,

дъхът ми спира,

щом видя твоето лице.

Ръка подавам, искам те!

Сълзи проливам, щом си далеч,

как боли ме, не виждаш ли?

Обичам до полуда,

обичам теб, момче!

А ти обичаш ли ме?

© Веселина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??