28.07.2021 г., 6:09 ч.

Обичам морето 

  Поезия » Любовна, Философска
410 1 1

              Обичам морето

 

 

Обичам те мое мило Черно море,

само ти когато мълча ме разбираш.

Идвам при теб и отново се чувствам момче,

моята тъга и болка при себе си прибираш.

 

Ти ми даваш радост и усмивка на лице,

сърцето ми тупти за теб мое мило море.

Поздравяваш ме с пенливите си вълни,

връщаш в мен мойте красиви спомени.

 

Не си забравило нашите спомени от преди,

за щастливите дни и дългите нощи.

Сутрин посрещахме слънцето усмихнати,

когато сме заедно море, вече не сме сами.

 

А вечер луната чертаеше пътеката по вълни,

една светла диря на влюбените за мечти.

Аз ти говоря мое море а ти ми изпращаш вълна',

една Голяма вълна', знам ти думите ми разбра.

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??