21.01.2007 г., 17:27 ч.

Обичам те 

  Поезия
926 0 9

Във всички планове и сметки
до себе си те виждам да се смееш...
Сред всякакви природни гледки
усмивката ти слънчева ще грее...

Обичам те, момче игриво, смело,
за мен си съвършеното творение!
Във твоите прегръдки е пределът
на най-голямото ми вдъхновение!

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??