Jan 21, 2007, 5:27 PM

Обичам те 

  Poetry
921 0 9

Във всички планове и сметки
до себе си те виждам да се смееш...
Сред всякакви природни гледки
усмивката ти слънчева ще грее...

Обичам те, момче игриво, смело,
за мен си съвършеното творение!
Във твоите прегръдки е пределът
на най-голямото ми вдъхновение!

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??