23.11.2007 г., 10:46 ч.

Обичам те! 

  Поезия » Любовна
929 0 6
Зора след втора,
почивка след умора,
щастие и радост
и най голяма сладост.
Усмивките ни топли
и страстните ни вопли,
изтръпвам прималяла,
за теб умирам цяла.
И пак "обичам те" повтарям,
за друго всичко аз забравям.

Безбройни пътища се нижат,
но единия от тях аз виждам,
сърцето ми към теб пътува,
за друг не иска днес да чува.
Вземи душата моя, разпилей я,
но аз не ще престана да копнея
за теб, за ласките ти нежни в мрака
и всеки следващ ден със теб ще чакам!

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??