2.06.2006 г., 18:27 ч.

Обичам те  

  Поезия
1383 0 3

Обичам те и те желая -
любовта ти да получа аз,
и във призрачна омая
да те любя с бурна страст.

С устни жарки да стопя леда
на безгранична самота,
със тебе любовта да споделя
чак до края на света!

С тялото си твойто да обвия
да те обгръщам във нощта,
от света лъжовен теб да скрия -
с любовта си да те утеша!

Обичам те и те желая -
любовта ти получавам аз,
и във призрачна омая
любя те със бурна страст.

© Александър Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??