18.07.2007 г., 13:55 ч.

Обичам те! 

  Поезия
854 0 1
Обичам те -
                     това е моят зов,
Обичам те -
                     това е мойта тайна,
Обичам те -
                     вика моето сърце,
Обичам те -
                     мълви моята душа,
Обичам те -
                     това е моята съдба.
                                !!!

© Симона Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Обичай, миличка и ще ти отвърнат със същото!
Предложения
: ??:??