Jul 18, 2007, 1:55 PM

Обичам те! 

  Poetry
875 0 1
Обичам те -
                     това е моят зов,
Обичам те -
                     това е мойта тайна,
Обичам те -
                     вика моето сърце,
Обичам те -
                     мълви моята душа,
Обичам те -
                     това е моята съдба.
                                !!!

© Симона Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Обичай, миличка и ще ти отвърнат със същото!
Random works
: ??:??