18.08.2004 г., 23:16 ч.

обичам те... 

  Поезия
2325 0 3

От сълзите ти ще направя океан в който ще отмия аз твоята тъга.Ще оставя на брега само теб и любовта.Не си отивай,не ме оставяй,не искам пак да съм сама.Искам с теб да извървя целия път на любовта.За тебе съм готова да направя всичко,дори и да умра.Сърцето ми докрай ще бъде твое ,дори да минат векове и ери ти ще си единствения закрилник на моята душа.Обичам те,макар вече да те няма на света!

© Галя Бориславова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??