9.08.2012 г., 0:22 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
750 0 2

 

Хей… Обичам те.

Знам, че досега ме беше страх.

Но сега го казвам…

Знам. Късно е.

Нощта вече облизва небето, като малко

дете сладолед.

Казвам го, защото е истина.

Знам. Далече си.

Крачките ти са бързи, а стъпките изчезват тъй

бързо като лед в горещ ден.

Обичам те.

Знам. Не си сам.

Тя те прегръща с ръце, меки като

японска коприна.

Сърцето ми те иска.

Да… знам. Сили не ти останаха.

Толкова усилия вложи в “нас” като малко дете да

построи пясъчен замък.

Не се познавам без теб.

Знам. Не си нещастен.

Огледалото ме гледа и крещи с думи на

език, който не познавам.

Отиде си, нали…

Знам. Влак за назад няма.

Релсите ги няма – откраднати от черни ръце в

синята нощ.

Хей… Обичам те!

 

© Цвети Димчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря! =))
  • Знам. Влак за назад няма.
    Релсите ги няма – откраднати от черни ръце в
    синята нощ.


    Хей… Обичам те!
    Болка и копнеж!
    Дерзай!Харесах!
Предложения
: ??:??