15.10.2007 г., 8:57 ч.

Обичам те! 

  Поезия
929 0 2
                Обичам те

                                              БезкрайнО привързах се към тебе, за Бога,
                  Безкрайни са чувствата, Бушуващи в мен!
                               Безкрайни са мИслите - да ги спра аз не мога,
                                   защото, СлънЧице, аз съм в твоя плен!
                                    Безкрайни сА дните - щом са щастливи,
              Безкрайни са нощите - щоМ сме сами.
                            Безкрайно е чувсТвото, което плени ни,
                                 ето, по буквитЕ сам провери!

© Елена Венкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??