30.03.2008 г., 20:59 ч.

Обичам Те 

  Поезия » Любовна
655 0 2
Обичам те! - две думи, неволно произнесени сред тишината.

Две думи, а всъщност всичко за душата.

Думи на единство, думи на искреност,

разтърсващи сърцето като буря истинска.

Две думи, разпалващи пожар в кръвта.

По-силни от болката, от живота, от смъртта...

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??