3.12.2007 г., 23:03 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
766 0 5

 

Обичам Те с невъзможно Безграничие...

Обичам Те с безкрайна Истиност...

 

Обичам Те с Искреността в очите си...

Обичам Те с Топлината на душата си...

 

Обичам Те с всяка моя усмивка...

Обичам Те с всяка моя сълза...

 

Обичам Те сутрин при изгрев...

Обичам Те вечер при залез...

 

Обичам Те във реалността на моите дни...

Обичам Те във сънищата на моите нощи...

 

Обичам Те, докато знаеш, че съм жива...

Обичам Те, нали си го разбрал?!

© Виолет Гаджева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??