14.12.2007 г., 22:05 ч.

обичам те 

  Поезия » Любовна
1251 0 5

Обичам те, защото ти си радостта...
Защото ме караш да се чувствам както никога до сега...
Мога да ти се доверя, без да се притеснявам...
Твоята вяра е това, което държи пламъка на любовта жив...
Обичам те, защото съм живa от момента, в който се запознахме...
Винаги си до мен, когато имам нужда...
Обичам те, защото ме караш да показвам най-доброто от себе си...
Защото си неустоим...

Винаги успяваш да ме накараш да се усмихна...
Обичам те, защото си усмивка, и нежност, и любов...
Когато мисля за теб, се изпълвам с прекрасно чувство...

Имаш прекрасно чувство за хумор.
Обичам те, защото си различeн...
Любовта е това, което значиш за мен - а ти си всичко...
Обичам те - просто така, обичам те, защото те има...
Всеки път, когато те погледна, сърцето ми спира за миг...
Показа ми истинското значение на любовта...
Сънищата ми са прекрасни, защото ти си в тях...
Ти си тoзи, който държи ключа към моето сърце...
Помагаш ми в трудни моменти...
Защото вярваш в мен...
Обичам те, защото си ти...
Показа ми истинското значение на любовта...
Сънищата ми са прекрасни, защото ти си в тях...
Обичам те, защото си красив...
И разбира се твоята интелигентност, защото беше достатъчно умeн за да се влюбиш в мен

ღღღ

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не сам взимала идеата от никого.....не ме интересува нали ми вярвате,но дори и да не ми вярвате не ме интересува...казвам го само за да не говорите след като не знаете...от там нататьк казвайте каквото искате.............
  • ЛИЧНО ТВОРЧЕСТВО ????? Хубаво е иначе....
  • ако си го писала ти е много хубаво!!но ако не.....просто е долно да взимаш идеята на някои!!сама си направи сметка
  • Като се напише в гугъл "21 причини да те обичам" и излиза това!
    Не ми допада идеята с публикуването на спомените от лексиконите...
  • Харесва ми...Хъбаво е да обичаш някого,
    а още по-хубаво е когато любовта е споделена.....Браво миличка
    ЦеЛуВкИ от мен и продължавай да пишеш
Предложения
: ??:??