Обичам те
Обичам те, макар и наранена.
Обичам те и се гордея с това.
Обичам те и Господ е свидетел,
че с теб ще бъда в радост и тъга.
Обичам те, недей забравя
и когато друга избереш,
аз пак ще те обичам
и приятел верен ще ти бъда.
Обичам те и се гордея с това!
© Анна Петрова Всички права запазени