13.06.2007 г., 16:55 ч.

Обичам те 

  Поезия
857 0 16
Обичам         те,          моя          нежна,    красива  любов
без  да  искаш, небрежно   ти     усмихна     очите      ми
изгори ме във страст и дари  с порив нов. Ден след  ден
част        по       част      ти      сбъдна    мечтите   ми.  Да,
аз            помня          още        онзи       страстен          миг
море      от       топлина      и    нежност    подари         ми

когато      твоя       бях,      а      самотата      беше       мит
тъгата       спомен        бе,      сърцето    покори     ми.    в
един      път       тръгнахме      и     за     добро    и      зло
ти        мой        бе ,      а        пък      аз          бях         твоя


В      нощта         сърцата        биеха   в      едно.  Във раЯ
ангелите            гледаха             ни            строго.        Ден
нощ,       години        нижат        се,        а огънят        гори
и             влюбени        сме          още както някога. Венец
на           щастие          главите          ни            краси ,      а
ангелите да ни гледат строго спряха.

© Яница Ботева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??