24.07.2013 г., 21:59 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
874 0 2

Обичам те, защото те обичам -
нима е трудно да го разбереш.
Недей ровичка за изгоди тайни,
недей налага строги правила.

Остави ме да летя, да дишам,
ела със мен във други светове.
Остави ме, нека да те водя
в лабиринтите на моето сърце.

Недей измисля някакви забрани,
недей да търсиш глупави изгоди.
Обичам те, защото те обичам,
нима е трудно да го разбереш.

19.VІІІ.2011 г.

 

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??