18.10.2008 г., 16:03 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
1109 0 5
Обичам те!
Какво ли стана?
Къде изгуби се, Любов?
По път ли нейде изостана?
Или стопи се в миг суров?

Обичам те!
Сърцето спира...
Сърцето търси любовта,
сърцето без любов умира...
Какво е без любов света?

Обичам те!
Защо да крия?
Защо страхуваш се, Любов?
Нима не е това магия,
ако за обич си готов?

Обичам те!
Това го знаеш...
Н е трепва твоето сърце.
За моята любов нехаеш...
За моето разплакано лице.

© Калина Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??