4.07.2007 г., 9:07 ч.

Обичам те!!! 

  Поезия
1090 0 2
Обещай, че ще поискаш помощта ми,
обещай, че ще поискаш любовта ми
и аз ще дойда при теб, в самота обляна,
и ще те прегърна, и ще те целуна.
Едва ли ще ме разбереш,
дано го проумееш...
Аз обичам те, разбери,
но прости ми ти, прости,
че казвам ти го късно!
Дано да не е късно...
За любовта!!!

© Десислава Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??