2.03.2005 г., 22:26 ч.

Обичам те 

  Поезия
1582 2 2
Обичам твоя непукизъм,
дори когато ставаш арогантен.
Обичам твойто непокорство,
дори когато стига до нахалство.

Обичам те най - вече сутрин,
когато гледаш ме сънливо.
Обичам те във всеки миг,
дори когато груб изглеждаш.

Обичам те дори да си ядосан.
Обичам те, когато си щастлив.
Обичам те във всеки час.
ОБИЧАМ ТЕ такъв, какъвто си!

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??