14.02.2008 г., 22:00 ч.

Обичам Те 

  Поезия » Любовна
628 0 1

Защо обичам те до болка аз,

а ти далеч си в този час?

Защо не си до мене в този миг,

а чувам в тъмнината твоя вик?

 

Искам да си цял живот със мен,

да не те губя нито ден.

Не ме оставяй никога сама,

душата ми гори от любовта.

 

Недей да правиш глупави грешки,

не погубвай един живот човешки.

Знай, последствията ще са жестоки,

а раните от чувствата дълбоки!

© Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??