7.06.2008 г., 23:04 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
1198 0 3
 

          Обичам те

 

Обичам те. Не искам да го крия.

Но се налага. Знаеш го, нали?

Сърцето си не мога да разкрия,

защото други ще ги заболи.

 

Обичам те. И толкова от теб получих,

а не съзнаваш го, макар да ти го казвам.

И не от друг, а пак от теб научих

наяве свойте чувства да показвам.

 

Обичам те. Не искам да го крия.

И любовта не бих сменила със омраза,

а клюките не мога да убия...

освен с мълчание - тъй, както ти ми каза.

 

Обичам те!

И все по-трудно ми е вече

да го прикривам и да се владея.

Не съжалявам, че животът ми така се стече,

че всеки миг по теб копнея.

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Обичай и бъди обичана!Красиви чувства,облечени в красиви думи!ПОЗДРАВИ!
  • Не трябва да се интересуваш от клюките, винаги ще ги има. Показвай чувствата си, обаче тактично. Това си е фина работа....дискретност трябва понякога, ако обстоятелствата го налагат, но ако не го показвай емоциите си, иначе се пробужда смущение. Обичай.
  • Прекрасен стих!!!Поздрави!!!
Предложения
: ??:??