23.12.2007 г., 18:08 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
1004 0 6
Отиваш си, недей, за малко поспри...
Бързаш ли? Нима? За къде? Остани...
Искаш от мен да избягаш, боли те...
Чакай! Върни се - аз мога да изтрия сълзите...
Аз - полъхът нежен от спомена вечен...
Милувката топла от съня ти далечен...

Търсиш ме, зная, скрита навътре, където...
Ето, там - по пътя за рая! Там някъде дълбоко в сърцето...

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??