31.07.2007 г., 15:13 ч.

Обичам те! 

  Поезия
622 0 3
Обичам те!
Поне това имам сили да ти кажа!
Много ще се радвам,
ако ти ме разбереш.
Не искам да ти причинявам болка,
не искам да си нещастен заради мен.
Ще те погледна за последен път
и без думичка да промълвя,
ще си отида след това.
Не се сърди, че толкова много те обичам!

© Цветелина Дианова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??