Jul 31, 2007, 3:13 PM

Обичам те! 

  Poetry
644 0 3
Обичам те!
Поне това имам сили да ти кажа!
Много ще се радвам,
ако ти ме разбереш.
Не искам да ти причинявам болка,
не искам да си нещастен заради мен.
Ще те погледна за последен път
и без думичка да промълвя,
ще си отида след това.
Не се сърди, че толкова много те обичам!

© Цветелина Дианова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??