23.08.2007 г., 15:21 ч.

Обичам те 

  Поезия
919 0 2
Обичам те лудо,
мое малко чудо!
За теб света ще обърна,
о, как искам да те прегърна.
За теб бих пребила някой зашеметяващо, :P
ще те целуна възпламеняващо.
Виж, много те обичам,
ама от целувки нагоре няма да изричам,
защото сме в час и любовта е сляпа,
но оная пред дъската, дето плямпа (уч.),
дори да е, ме чува много добре.

Това е едно закачлива стихче, което написах в един ресторант на една салфетка оня ден, докато чаках поръчката :)!

© Преси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??