13.03.2009 г., 22:43 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
5727 1 1

            Обичам те

 

Обичам те, когато си със мене,

впил поглед нежен в моите очи.

Когато ти усетиш, че пленена,

оставяш ме със своите мечти.

 

Обичам те, когато си далече,

на път сред океана по вълните.

Аз зная, че денят е близо вече

със теб да полетиме към звездите.

 

За мене тази обич е вълшебна.

Желая те, за тебе аз живея.

Мечтая твоят образ да докосна,

той кара ме за тебе да копнея.

© Пепа Райчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Обичам те... Вълшебни думи! Браво!
Предложения
: ??:??