28.07.2010 г., 23:08 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
808 0 1

Обичам начина, по който се смееш...

Начина, по който ме гледаш...

Начина, по който говориш...

Обичам да те гледам как спиш...

Обичам те, дори когато си ядосан...

Обичам те, когато ме мразиш...
Обичам те, когато се дразниш...

Обичам всичко в теб!!!

© Виктория Даскалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??