Jul 28, 2010, 11:08 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
809 0 1

Обичам начина, по който се смееш...

Начина, по който ме гледаш...

Начина, по който говориш...

Обичам да те гледам как спиш...

Обичам те, дори когато си ядосан...

Обичам те, когато ме мразиш...
Обичам те, когато се дразниш...

Обичам всичко в теб!!!

© Виктория Даскалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??