29.09.2015 г., 10:19 ч.  

Обичам те 

  Поезия » Любовна
863 0 0

Най-прекрасната дума,която устните могат да изричат,

е да кажат на някого,колко много го обичат!

Тази дума е вълшебна,може да лекува.

Истинското ОБИЧАМ ТЕ с пари не се купува!

 

Цял живот живеем да чуем тази дума,

понякога завърта ни главата,взема ни

и ума...

Нищо по-добре не може да ни сгрее,

в думата ОБИЧАМ ТЕ,запален огън тлее!

 

Извира дълбоко от сърцето,дарява усмивки

на лицето...

Чуеш ли,че някой те обича,

времето ти по-приятно почва да притича.

 

Една дума,а осмисля целия ни свят,

мелодия на сърцето,весел цвят,

толкова невинна като детска игра,

караща да трептят милиони сърца!!!

 

                 

 

                      

               

© Виктория Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??