26.04.2023 г., 6:30 ч.

Обичам те! 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
503 1 0

ОБИЧАМ ТЕ!

 

„Обичам те!” –

полет на птица

във високо

синьо небе.

 

„Обичам те!” –

глас меден,

извил се в простора

на камбана

с нежно сърце.

 

„Обичам те!” –

разцъфнали

бели цветя

сред приказна

светла градина.

 

„Обичам те!” –

буен бяг на река,

намерила изява

в силата на водопади.

 

„Обичам те!” –

роднина е на вечността

и хора ни прави

в епохата тревожна.

 

„Ела, любими! И нека с теб

любовта да споделим!”

Тя всеки къс метал

в злато ще превърне.

 

„Обичам те!” –

дъга изгряла –

символ на Рая.

© Ирина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??