13.10.2005 г., 17:18 ч.

Обичам те 

  Поезия
1839 0 7
Вървя сама и се усмихвам.
Обичам всичко покрай мен.
Със мислите по теб улисана
живея в омагьосан плен.
Как влюбих се за миг дълбоко,
за първи и последен път.
Дори да се раняваме жестоко
гладувам пак по твойта плът.
По теб,по крехката ти същност
копнея всеки ден дарен.
Но не,не ми е тежко
а искам те, бъди до мен.
Бъди, и даже да съм лоша,
измъчена,изстрадала жена.
Ела и прегърни ме,можеш!
Не се страхувай,аз съм ти съдба.
И затова след теб се нося.
Дори да ме отпращаш аз си знам,
че любовта ми-тя не е изпросена,
и ти изгаряш в тоз пожар.
Обичам те и съм щастлива,че те има.
Бъди какъвто си-такъв.
Аз искам да съм ти любима
завинаги...по твоя път!

© Дарина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??