22.10.2006 г., 11:34 ч.

ОБИЧАМ ТЕ 

  Поезия
1507 0 4

Обичам те-няма да отричам.
Обичам те-нима имам вина?
Обичам те-не искам да се заричам.
Обичам те-както само аз мога това.
Обичам те-когато се усмихваш.
Обичам те-когато плачеш с истински сълзи.
Обичам те-когато ме обиждаш.
Обичам те-дори и да боли.
Обичам те-и целувките ти страстни.
Обичам те-и устните ти с дъх на грях.
Обичам те-и дори да са опасни.
Обичам те-но ме е страх.
Обичам те-щом ме заговориш.
Обичам те-и щом мълчиш.
Обичам те-дори и да спориш.
Обичам те-нима не ми личи?
Обичам те-когато се шегуваш.
Обичам те-и когато не търпиш шеги.
Обичам те-не се преструвам.
Обичам те-но сърцето ти мълчи.
Обичам те-когато ме прегърнеш.
Обичам те-когато спиш до мен.
Обичам те-и щом ми е студено ме загърнеш.
Обичам те-всеки божи ден.
Обичам те-толкова е лесно.
Обичам те-душата ми крещи.
Обичам те-не ще те забравя.
Обичам те-сърцето ми мълви.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • това звучи безкрайно , като вселената, но......дали....е начинът по този....?
  • За тирето-съжалявам,но не разбрах.Ако можеш да ми обясниш.Благодаря предварително!!!
  • Това бе доста отдавна-детска любов,но все пак е оставила някава следа в мен!Понякога от любовта и омразата ни дели само една крачка!!!!
  • Ванина, тук тирето е дълго, ако разбираш какво искам да кажа.
    Това е важно, защото между тиретата (кратко и дълго) има огромна разлика.
Предложения
: ??:??