29.12.2023 г., 6:49 ч.  

Обичам Те 

  Поезия » Любовна
164 2 0

 Не знам точно как да се изразя, 

за това просто реших да го сътворя.

Оставам всяка част от сърцето си

самичка да изкаже себе си.

 

 Спомням си, когато те видях за първи път

нещо в мен се промени .

Изпитах страх , изпитах нещо необяснимо.

Аз си знаех , че ще страдам ,

но всяка частица в мен

просто ме накара да приема случващото се.

 

 И така по течението пуснах се ,

дали някой с цел те изпрати 

или просто така сам се появи,

но някак си всичко се промени.

Че дори и в съня си, 

чувам гласът ти .

 

 В гласът ти въление звучи,

сърцето ми с радост пулсира.

Всичко в мен се смее и танцува.

А когато погледна в очите ти,

тъмна тайна крие се .

Хипнотизират ме, като звезди в нощта.

Вълшебство в този миг започва.

Сърцето ми от магия трепери в сладка игра.

 

 И не знам какво точно с мен направи,

че точно такава искра в мен запали,

и да искам да си тръгна , 

нямам сила да го сторя.

 

 И безсилна да го спра,

си повтарям „ Обичам те!“

 

 

 

 

 

© Полина Евтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??