12.05.2006 г., 12:20 ч.

обичам те! 

  Поезия
1049 1 4
Обичам те - нима не разбираш?!
Обичам те - нима ти не виждаш в очите ми пламъка на любовта?!

Отивам си - ти не ме спираш!
Отивам си - свърши се вече, от теб съм далече!

Плача - сама в стаята!
Плача - паля цигарата, очертаваща с дима си твоето лице!

Умирам - вече нищо не остана!
Умирам - сега съм труп с дълбока рана!

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??