May 12, 2006, 12:20 PM

обичам те! 

  Poetry
1051 1 4
Обичам те - нима не разбираш?!
Обичам те - нима ти не виждаш в очите ми пламъка на любовта?!

Отивам си - ти не ме спираш!
Отивам си - свърши се вече, от теб съм далече!

Плача - сама в стаята!
Плача - паля цигарата, очертаваща с дима си твоето лице!

Умирам - вече нищо не остана!
Умирам - сега съм труп с дълбока рана!

© Весинцето без такава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??