Обичам те... Не ме питай защо...
Не ме упреквай, не ме питай как и какво...
Разбери и проумей... Обичам те
повече от собствения си живот...
Обичам те и моля се на Бог
да си щастлив дори без мен...
да намериш своята любов някой ден...
Но помни и знай завинаги от мен:
,,за света може да си никой, но
за един човек може да си целия свят!”
Помни и знай завинаги тези думи...
помни какво гореше помежду ни!
Знай – обичам те безкрай!
ОБ|ИЧАМ ТЕ !!!
© ДаяНчеТооо Всички права запазени