13.05.2006 г., 0:30 ч.

обичам те 

  Поезия
1280 0 0

искам да ти изкрещя цялата си обич,
искам да ти кажа цялата си мъка,
искам да знаеш как ме боли от това,
което правиш с мен, как ме нараняваш.
нима за теб не значи нищо това, че те обичам,
нима за теб не значи нищо това, че с болка
гледам как не ме поглеждаш вече със същият поглед,
както преди, когато и ти ме обичаше.
само ми кажи едно аз бях ли за теб живота,
преди да послушаш хората, преди да повярваш на лъжите за мен
нима аз незнача вече нищо за теб
нима забрави че до полуда те обичах и вярвах във всяка твоя дума
нима не знаеш че за мен ти беше живота
нима не знаеш, че живота за мен свърши, когато ми каза
"прости че вече не те обичам"
какво друго ми остава освен да ти кажа
"обичам те " за последно и да скрия сълзите си,
защото това са сълзи на тъга, която можеш да заличиш единствено ти .

© Петя Тошева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??