29.05.2018 г., 11:26 ч.

Обичам те ела 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
349 0 3

Обичам те ела

Подай ръка!
Подай горещи длани!
Докосни ме и живот ми дай
вечер съм умиращ лебед,
денем изгубвам се в самота.
Подай ръка!
Не искам да се изгубя
в този объркан свят.
Поведи ме към нашата пътека,
нежно говори ми за любов,
шепота ме кара да трептя.
Подай ръка!
Стопли ме с чувства сластни,
накарай ме да кипне кръвта.
Не искам денят ми да е мъртъв,
не искам да изгарям в нощта.
Подай ръка!
Да вземеш дивият ми огън,
да вземеш мечтите и любовта
и ония топли чувства.
Не, не искам да съм сама
живота ми без теб е тъжна самота.
Подай ръка!
Радвай се на обичта ми светла,
защото шепота ми повтаря.

 

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??