31.10.2008 г., 22:57 ч.

Обичам те, мамо! 

  Поезия » Друга
2938 0 3

Връщам се в годините назад,

и виждам  колко си щастлива само.

Дошъл чрез теб на този свят,

за мене свята ще си, мамо!

 

И думи нямам, за да изразя

колко много радвам ти се, мамо!

Колко ценно е за мене

времето, прекарано с тебе!

 

И думи нямам, за да изразя

колко нужна си ми, мамо!

Колко важно е за мене

всичко, научено от тебе!

 

Знай, че обичам те безкрайно!

Толкова, че никога не бих искал да те нараня!

Знай, че обичам те безкрайно!

С цялата си обич, мамо, искам да ти се поклоня!

(НА МАЙКА МИ, С МНОГО ОБИЧ И БЛАГОДАРНОСТ! ОБИЧАМ ТЕ!)

© Ники Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??