22.03.2008 г., 20:23 ч.

"Обичам те" недей да казваш... 

  Поезия » Любовна
1125 0 7
"Обичам те" недей да казваш на раздяла,
защото аз не бих го преживяла!
Без твойте устни и без твоя глас
душата е потънала във мраз!

"Обичам те" недей да казваш пред олтара
и пред бог недей да се кълнеш във мен,
аз съм безпощадна и жестока,
но не бъди и с мен безмислостно студен!

"Обичам те" не казвай ми пред хора,
запазвай го единствено за мен,
за теб ще вляза и в затвора
с усмивка, без да съм сломен!

На мен, любими, казвай ми "обичам"
единствено и само като сме сами!
Във теб тогаз аз ще се вричам,
далеч от чужди, зли очи!

© Валето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??