18.07.2007 г., 13:56 ч.

Обичам те - обичай ме и ти ! 

  Поезия
1025 0 1
Мъката аз искам да забравя,
любовта си с теб да споделя.
Да ти кажа колко те обичам
и сърцето ми за теб крещи.
Всичко мога да забравя.
обичам те,
                    обичай ме и ти! {}

© Симона Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??