Jul 18, 2007, 1:56 PM

Обичам те - обичай ме и ти ! 

  Poetry
1047 0 1
Мъката аз искам да забравя,
любовта си с теб да споделя.
Да ти кажа колко те обичам
и сърцето ми за теб крещи.
Всичко мога да забравя.
обичам те,
                    обичай ме и ти! {}

© Симона Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??