25.09.2009 г., 15:26 ч.

Обичам те, разбери 

  Поезия » Любовна
1493 0 2

Мислите ми влюбено към теб прескачат,
не мога за миг от теб да се отдалеча.
Очите пълнят се със сълзи, плачат
Обичам те, разбери!

Терзая се постоянно от миража,
в който се появяваш единствено и само ти.
Думи не намирам, за да ти кажа
Обичам те, разбери!

Седя в очакване и изгарям
от чувства ужасяващо разтърсващи.
Искам те и няма да отричам -
обичам те, разбери!

© Лорита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??