18.04.2019 г., 0:22 ч.

“Обичам те” - за добро утро кажи 

  Поезия » Любовна
220 0 0

При изгрева на слънцето ме целуни,

приласкай ме в тишината на утрото.

“Обичам те” – за добро утро кажи,

като ключ към душата ми литнала.

 

Не се шегувай със мене на тема любов,

че чувствата в мен са лава застинала.

Няма да можеш да сринеш този гранит,

те са в клетка желязна заключени.

 

Но помогни ми да вярвам,

надеждата в мен възкреси.

Подари ми крилата на ангел.

Може и облак сребристи мечти.

 

Не ми предлагай забавления.

Не искам от тебе цветя.

Разтопи леда във сърцето ми.

И разпали във мен любовта.

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??