30.08.2011 г., 21:01 ч.

Обичам те завинаги 

  Поезия » Любовна
1231 0 2

за Пламен - обичам те и

винаги ще е така


В съня ми дъжд от камъни валеше,

гореше в пламък синьото небе,

а ти в ухото ми едва шептеше:

„Ръката ми хвани – ще сме добре!”

Повярвах ти, ръката твоя стиснах

и тръгнахме в градушка и мъгла,

в страха без звук към тебе се притисках –

до тебе бях дори и във смъртта.

Събудих се и още беше вчера –

ти бе до мен, не кадър от съня

и никога от страх не ще треперя,

когато с мен си и до теб вървя!

Целунах те – от друго нямам нужда –

до мен си – всичко е за мен това!
От днес за мене болката е чужда –

обичам те, не утре, а сега!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти! Щастлив е този, който открие истинската любов, а аз съм истински щастлива!
  • Хубаво посвещение!
    Бъди щастлива,Яна
Предложения
: ??:??