24.04.2009 г., 21:00 ч.

Обичам те завинаги! 

  Поезия » Любовна
4424 0 5

 

ЛЮБОВ от първа среща -
като огън страст гореща!
Пред теб и Бог се заричам,
докато съм жива на тая земя,
единствено теб, вълшебниче, да ОБИЧАМ -

каквото и да ми струва това!

 

 

 

 

Посветено на моето приказно вълшебниче V...!:)

04.02.2009 г.

© Любов Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??