Apr 24, 2009, 9:00 PM

Обичам те завинаги! 

  Poetry » Love
4429 0 5

 

ЛЮБОВ от първа среща -
като огън страст гореща!
Пред теб и Бог се заричам,
докато съм жива на тая земя,
единствено теб, вълшебниче, да ОБИЧАМ -

каквото и да ми струва това!

 

 

 

 

Посветено на моето приказно вълшебниче V...!:)

04.02.2009 г.

© Любов All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??